CTnews TV: Primarul din Albești, Gheorghe Moldovan, face bilanțul activității din ultimii patru ani

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu
Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu

Aflat de 12 ani la conducerea administrației publice locale din comuna constănțeană Albești, primarul Gheorghe Moldovan (PNL) a răspuns invitației CTnews TV de a face un bilanț al activității, cu accent pe ultimul mandat, început în 2016. Evident, o perioadă cu puternice conexiuni în proiectele demarate încă din anul 2008 și care a schimbat radical fața comunei Albești sau, așa cum îi place primarului Gheorghe Moldovan să spună, “familia cu cinci copii”, adică satele ce compun comuna: Albești, Arsa, Coroana, Cotu Văii și Vârtop.

O discuție sinceră despre domeniul pe care îl consideră prioritar pentru dezvoltarea comunei, despre realizările în infrastructură și proiectele de viitor, despre preconizata racordare a comunei la rețeaua de gaze, dar și despre mândria comunei, echipa de fotbal, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*