CTnews TV: Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, despre evenimentele dedicate doamnelor și dezvoltarea educației în unitățile școlare

Mariana Gâju, primarul comunei constănțene Cumpăna. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Mariana Gâju, primarul comunei constănțene Cumpăna. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Mariana Gâju a dezvăluit ce va face în luna martie pentru a celebra doamnele din comună.

De asemenea, Mariana Gâju a vorbit și despre distincțiile primite de Primărie și de Clubul Sportiv Victoria Cumpănă de la Asociația Comunelor din România, dar și despre cum se implică Primăria în susținerea performanței sportivilor și despre taberele pentru elevii cu rezultate deosebite.

Mariana Gâju a mai spus și care este stadiul proiectelor de infrastructură aflate în desfășurare în comună.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*