CTnews TV: Solistul trupei Alternosfera, Marcel Bostan, vorbește despre cum pandemia și războiul din Ucraina au influențat noul album al formației

Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera. FOTO Mitică Raftu

Solistul trupei Alternosfera, Marcel Bostan, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Marcel Bostan a vorbit despre cum pandemia și războiul din Ucraina au influențat noul album al formației.

Solistul trupei Alternosfera a explicat și cum a ajuns la colaborările cu Raluca Aprodu pentru videoclipul piesei Bonjour Madame și cu Florin Piersic Jr. pentru videoclipul de la melodia Imnuri de război.

Marcel Bostan s-a mai referit și la noua componență a formației, spune de ce a ales Sibiul ca loc de creație, vorbește despre Alternosfera în varianta simfonic și face și un portret al fanului Alternosfera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*