CTnews TV: Primarul comunei Vulturu, Eugen Berbec: “Sper într-o deschidere mai mare către satul românesc, în cadrul celui de-al treilea exercițiu financiar european, 2021-2027”

Eugen Berbec, primarul comunei Vulturu. FOTO CTnews.ro

Reconfirmat pentru a patra oară în fruntea administrației publice locale din comuna constănțeană Vulturu (fostă Cartalu), Eugen-Marius Berbec a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Discuția a atins mai multe subiecte de actualitate, primarul constănțean fiind adeptul unei politici administrative făcute în folosul comunității, cu scopul de a demonstra că și o localitate mică, precum Vulturu, poate oferi locuitorilor săi condiții decente de trai, în concordanță cu vremurile actuale. Evident, pentru a asigura aceste condiții civilizate de trai, este nevoie de investiții în infrastructura de bază a comunei, iar primarul Eugen Berbec este conștient de faptul că bugetul micuței localități din nordul județului este insuficient.

Astfel, împreună cu mica echipă pe care o conduce în cadrul primăriei, el s-a orientat în ultimii ani către accesarea liniilor de finanțare europene și guvernamentale, proiecte ce au vizat, cu precădere, modernizarea infrastructurii, sprijinirea micilor afaceri locale, investiția în educație și sănătate.

Comuna Vulturu este situată în partea de nord-vest a județului Constanța, la o distanță de 72 de kilometri de municipiul Constanța (cu acces pe DJ225), fiind scăldată de apele pârâului Cartal. Se învecinează la nord cu localitatea Dulgheru, la est cu localitatea Casimcea, la vest cu localitatea Stupina, iar la sud cu localitatea Runcu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*