CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, anunță un proiect de educație pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate

Mariana Gâju. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Mariana Gâju a vorbit cu acest prilej despre un proiect de educație, pe  fonduri europene, care este adresat copiilor care au părinți plecați la muncă în străinătate. Astfel, aceștia vor beneficia de consiliere psihologică, vor face ore suplimentare și vor avea parte și de cursuri de educație creativă.

De asemenea, ea a prezentat și câte inițiative din sănătate care vor avea loc în luna martie la Cumpăna.

Astfel, într-o zi din această lună locuitorii comunei vor putea dona sânge. De asemenea, ei vor beneficia și de controale oftalmologice gratuite, iar în urma unui parteneriat cu Institutul Marius Nasta din București oamenii pot face controale de prevenție pentru depistarea TBC-ului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*