CTnews TV: Răzvan Filipescu, Pro România: “Mai puțin de 4% din județul Constanța este irigat din cauza lipsei de implicare a Consiliului județean și oamenilor politici”

Răzvan Filipescu, președintele organizației județene Pro România Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Răzvan Filipescu, președintele organizației județene Pro România Constanța. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Răzvan Filipescu, președintele Pro România Constanța, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a vorbit despre cum funcționează organizația Constanța a Pro România și ce membri mare are în județ. Răzvan Filipescu a reamintit proiectele propuse de Pro România în campania electorală din 2020 și care este stadiul lor acum.

Liderul Pro România s-a referit la propunerile pentru oborul de la General Scărișoreanu, la dezvoltarea comunei Tuzla într-o localitate turistică de interes local, la spitalul de pediatrie.

Răzvan Filipescu a mai discutat despre concurența dintre agricultorii din România și Ucraina, despre problemele fermierilor din județul Constanța, dar și cum pot fi aduși mai mulți turiști pe litoralul românesc.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*