CTnews TV: Primarul comunei Târgușor, Viorel Petre, prezintă bilanțul mandatului său

Viorel Petre, primarul comunei Târgușor. FOTO Adrian Boioglu
Viorel Petre, primarul comunei Târgușor. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Târgușor, Viorel Petre, vorbește în cadrul emisiunii CTnews TV despre investițiile desfășurate în localitate și despre proiectele la care lucrează, realizând un bilanț al mandatului său.

Astfel, a fost reabilitată rețeaua de alimentare cu apă în satul Mireasa, au fost realizate lucrări de anvelopare și de înlocuire a instalației termice la școală, a fost modernizat iluminatul public, a fost extinsă rețeau de camere de supraveghere și construită o capelă mortuară.

Viorel Petre are mai multe proiecte în curs de implementare. Printre cele mai importante sunt asfaltare în Târgușor și Mireasa, rețea de apă și canalizare, realizarea unei platforme de gunoi și cumpărarea unui tractor și a unei lame, freze de zăpadă și a unui utilaj de tuns iarba.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*