CTnews TV: Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna: “Am început «campania electorală» pentru 2024. Muncim din prima zi de mandat, timp de 4 ani”

Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju este invitata jurnalistului Adrian Boioglu la emisiunea de la CTnews TV. În această primă emisiune realizată după alegeri, primarul a vorbit despre modul în care s-a desfășurat campania electorală la Cumpăna, dar și despre atacurile contracandidaților din ultima perioadă.

Procentul de aproape 65% câștigat la scrutinul din septembrie 2020 o motivează pe Mariana Gâju să-și ducă mai departe proiectele începute și chiar să abordeze unele noi.

Primarul comunei Cumpăna a explicat de ce lucrările de reabilitare ale malului Canalului Dunăre – Marea Neagră înaintează atât de lent și ce se întâmplă cu blocurile ANL a căror construcție a stat în loc pentru câteva luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*