CTnews TV: Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar, prezintă proiectele pe care administrația locală le are în execuție

Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a fost invitat la emisiunea de la  CTnews TV, realizată de jurnalistul Adrian Boioglu.

În cadrul discuției, primarul a dezvăluit planurile sale pentru modernizarea orașului.

Printre proiectele propuse, se numără reabilitarea Școlii ”A.V. Rădulescu” și dotarea școlilor și grădinițelor cu mobilier, materiale didactice și echipamente IT.

De asemenea, este planificată construirea de locuințe destinate tinerilor, precum și stabilirea unui centru de colectare prin aport voluntar.

Primăria are în plan modernizarea a 20 de străzi în Murfatlar, amenajarea a două piste de biciclete și crearea unui parc în Siminoc, alături de un parc fotovoltaic în localitate.

Gheorghe Cojocaru vizează, de asemenea, extinderea rețelei de alimentare cu apă și mărirea presiunii în Siminoc, instalarea de stâlpi cu lămpi de iluminat cu panouri fotovoltaice pe anumite străzi, reabilitarea termică a unor blocuri și extinderea rețelei de canalizare în zona CFR.

Edilul s-a mai referit și la acordarea de locuri de parcare, dacă s-a făcut ceva în legătură cu presiunea apei în satul Siminoc, dar și în cartierul canadian.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*