CTnews TV: Primarul comunei Mircea Vodă, George Ionașcu, face un bilanț al mandatului său

George Ionașcu, primarul comunei Mircea Vodă

Invitat în emisiunea de la CTnews TV,  George Ionașcu, primarul comunei constănțene Mircea Vodă, a făcut un bilanț al mandatului său, început în 2016. Prioritară pentru administrația publică locală a fost creșterea gradului de civilizație și confort pentru locuitorii celor cinci unități administrativ-teritoriale ce alcătuiesc comuna Mircea Vodă: Satul Nou, Gherghina, Țibrinu, Mircea Vodă și Mircea Vodă-Gară.

Primarul George Ionașcu face referiri la problemele de infrastructură rutieră, iluminat public, pași întreprinși în aducerea în comună a rețelei de alimentare cu gaze naturale, dar și în ceea ce privește modernizarea școlilor, a căminelor culturale și a dispensarului. Totodată, George Ionașcu a avut o veste bună pentru tinerii din comună: lucrările la noua sală de sport s-au încheiat, iar acum se dotează sala cu aparatura specifică necesară desfășurării activității sportive.

Nu în ultimul rând, primarul George Ionașcu a dezvăluit și planurile de viitor pe care le are, pentru a continua procesul de dezvoltare și modernizare a comunei Mircea Vodă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*