CTnews TV: Victor Maxim, președintele Asociației “Descoperă Constanța”: “Primarul Constanței trebuie să renunțe să se comporte precum cel mai mare administrator de bloc din municipiu”

Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța. FOTO CTnews.ro

Victor Maxim, președintele Asociației “Descoperă Constanța”, s-a aflat în studioul CTnews TV, unde a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe. Discuția s-a purtat în jurul subiectului fierbinte al acestor zile, Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa.

Modul în care inițiatorii acestui proiect de Hotărâre de Consiliu Local au gândit împărțirea municipiului de la malul mării în trei zone, tarifele pe care posesorii de autoturisme ar trebui să le plătească pentru a putea să-și parcheze mașinile, dar și felul în care autoritățile publice locale au înțeles să comunice pe această temă, au declanșat un val de reacții negative din partea societății civile.

Programat la vot în ședință de Consiliu Local, chiar la ora înregistrării emisiunii de la CTnews TV, proiectul a fost retras, primarul Constanței, Vergil Chițac anunțând că amână aprobarea regulamentului, urmând ca anexele să rămână în consultare publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cu ce au greșit constățeni sa aibă parte de incompetenți cu idei fixe mai mult comercianți primari ca Mazăre, Făgădău, Chițac arhiepiscop ca Șpăgarul

  2. Constanteanul a gresit. Pentru ca nivelul de civilizatie a scazut mult din pacate. Pleaca toti, si aia care se intorc constata ca e din ce in ce mai rau si pleaca din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*