CTnews TV: Primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu, vorbește despre investițiile în curs de realizare din localitate

Marcela Rădulescu, primarul comunei Ion Corvin. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu, a vorbit în emisiunea de la CTnews TV despre proiectele realizate sau în curs de realizare și despre investițiile pe care dorește să le facă în localitate.

Astfel, sala de sport din Ion Corvin este aproape gata, constructorii mai au de realizat amenajările interioare și de făcut trotuarele. De asemenea, vor fi făcute canalizări în Ion Corvin, Crângu și Brebeni și asfaltări în Viile, Ion Corvin și Crângu. În total vor fi asfaltați șase kilometri de drum, lucrarea urmând să înceapă după primirea avizului necesar de la Drumuri Naționale.

Marcela Rădulescu speră ca în curând să înceapă lucrările la școala din Ion Corvin și reabilitarea școlii din Viile, precum și cele de modernizare și extindere a dispensarului din Ion Corvin. Primarul mai spune că în perioada următoare vor demara lucrările la o nouă grădiniță în Ion Corvin și are un proiect pentru construirea unui cămin cultural în Viile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*