CTnews TV: Mircea Titus Dobre deschide lista Pro România Constanța pentru Camera Deputaților

Mircea Titus Dobre în emisiune la CTnews TV

Deputatul Mircea Titus Dobre dorește să își continue activitatea în Parlament și deschide lista Pro România Constanța pentru Camera Deputaților.

El a reamintit în cadrul emisiunii de la CTnews TV că este inițiatorul introducerii tichetelor de vacanță pe vremea când era ministrul Turismului și a anunțat că dorește extinderea acestora în mediul privat. Astfel, Mircea Titus Dobre propune ca în acest caz să fie scăzută valoarea tichetelor de vacanță din impozitul pe care angajatorul îl plătește.

Candidatul Pro România la Camera Deputaților a amintit și o măsură propusă de Pro România pentru criza economică preconizată în 2021 și anume scutirea firmelor de la plata impozitelor pe clădirile nefolosite.

Mircea Titus Dobre a mai anunțat în cadrul emisiunii de la CTnews TV că la sfârșitul acestei săptămâni are loc congresul de fuziune al Pro România cu ALDE, iar cu acest prilej va fi anunțat și premierul propus de formațiunea politică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*