CTnews TV: Mihalache Neamțu, primarul comunei Rasova: “Am putea absorbi mult mai bine banii europeni, dacă legislația n-ar mai fi atât de stufoasă”

Mihalache Neamțu, primarul comunei Rasova. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei constănțene Rasova, Mihalache Neamțu, a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV. În toamna anului trecut, după șase ani de la momentul în care a renunțat la cel de-al treilea mandat de primar al comunei, Mihalache Neamțu a fost reales să conducă localitatea aflată pe malul Dunării, la 19 kilometri de Cernavodă.

Discuția a adus în prim-plan subiecte de interes pentru comunitatea ce cuprinde aproximativ 3900 de suflete, în cele două sate componente ale comunei, Rasova și Cochirleni. Evident, s-a avut în vedere infrastructura comunei, cu proiectele aflate în derulare, dar și modul în care primarul dorește să pună în valoare potențialul turistic ridicat al zonei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Poate colegul din Ciugud ii explica primarelui cum se face.
  Banuiesc ca aceeasi legislatie stufoasa se aplica si acolo.
  Turism in Rasova? Cand caut “atractii turistice Rasova”, motorul de cautare imi da pentru Rasnov. Oricum o dau, tot mitraliera iese.

 2. Timp de cinci ani, cetățenii au spus că suntem doar doi ecologiști nebuni și trebuie să ieșim din comunitate. Am dezvoltat proiecte și am fost în mod constant blocați de CL și Mitu pentru că nimeni nu era interesat de ceea ce dezvoltase germanul. Mă bucur că noul primar mi-a preluat proiectele, astfel încât noi ,Rasova să devenim o comunitate curată conform standardelor europene. Poate că primarul se va gândi și la implementarea proiectului EuroVelo 6 cu zonele mini port și zonele turistice integrate, pe care încerc să le implementez de un an și jumătate și pe care Mitu și CL le-au blocat. Sperăm că odată cu aceasta Rasova poate deveni locul tău celebru și atractiv pentru turism, de care pot beneficia toți cetățenii
  De asemenea, sper că vom regăsi transparența și respectarea legilor în conformitate cu standardele europene și că vremurile în care o singură persoană avea profitul au trecut. Nu sunt supărat că nu suntem menționați ca inițiatori ai niciunui proiect, deși am creat baza prin munca noastră preliminară. În interviu se menționează că un grup de consilieri lucrează la propriile proiecte. Sper că îi vom vedea în curând.
  Nu ne-a interesat propriul nostru profit, ci faptul că cetățenii, descendenții și natura lor ar putea profita din acest lucru, dar prea puțini au înțeles Sperăm că în viitor Mihalache își va recunoaște datoria aici și va lăsa cetățenii să participe.
  Poate că acum atitudinea oamenilor față de noi se va schimba pentru că, dacă ne uităm la rezultate acum, se pare că am făcut totul bine.

1 Trackback / Pingback

 1. Stiri Lifestyle - “Am putea absorbi mult mai bine banii europeni, dacă legislația n-ar mai fi atât de stufoasă” – CTnews » Stiri Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*