CTnews TV: Dumitru-Viorel Focșa, deputat AUR Constanța: “Pandemia este reală, dar nu mă voi vaccina. Nu am încredere, deocamdată, în acest vaccin!”

Deputatul AUR de Constanța Dumitru-Viorel Focșa. FOTO CTnews.ro

Deputatul constănțean Dumitru-Viorel Focșa, reprezentant al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.  Intrat în viața politică în urmă cu un an, Dumitru-Viorel Focșa este inginer electronist, fiind absolvent al Facultății de Electromecanică din cadrul Universității Maritime Constanța.

În cadrul discuției, au fost atinse subiecte de actualitate, precum gestionarea pandemiei, vaccinarea și revenirea elevilor în școli. De asemenea, Dumitru-Viorel Focșa a menționat și câteva dintre proiectele pe care le vede absolut necesare pentru dezvoltarea județului Constanța, printre acestea numărându-se și construirea unui nou spital regional, un subiect fierbinte după ce ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a omis Constanța de pe lista județelor în care este prioritară construirea unui spital regional.

Înființat la sfârșitul anului 2019, AUR este cel mai nou partid politic care și-a trimis reprezentanți în Parlamentul României, în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. În județul Constanța, AUR a obținut unul dintre cele mai bune scoruri electorale (14,2%), având doi senatori (unul prin redistribuire) și doi deputați. Catalogat drept extremist, după ce câțiva lideri ai săi și-au declarat simpatia pentru Mișcarea Legionară, partidul condus de George Simion și Claudiu Târziu se auto-declară conservator, patriot, naționalist și unionist, canalizându-și mesajele publice pe teme controversate în societate, populiste, cu priză la electoratul nemulțumit de politica tradițională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*