CTnews TV: Simona Monica Enache, șef serviciu Agenția Fiscală 6 din cadrul SPIT Constanța, despre gradul de colectare al taxelor la bugetul local și cu cât au crescut taxele și impozitele în 2023

Simona Monica Enache, șef serviciu Agenția Fiscală 6 din cadrul SPIT Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Simona Monica Enache, șef serviciu Agenția Fiscală 6 din cadrul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța , a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Simona Monica Enache a povestit cum a fost anul 2022 pentru SPIT Constanța, care a fost gradul de colectare al taxelor la bugetul local, în ce măsură ajută sistemul de plata online la colectarea acestor taxe și câți oameni plătesc prin ghiseul.ro și câți prin site-ul SPIT.

Ea a mai spus cu cât au crescut taxele și impozitele în 2023 și a dat câteva exemple în acest sens.

Simona Monica Enache s-a referit și la taxa de promovare a stațiunii Mamaia, spunând ce sumă a fost colectată, cine o plătește și ce se întâmplă cu acei bani astfel strânși.

Taxa de salubrizare a fost un alt subiect abordat în cadrul discuției, având în vedere că în multe localități aceasta a crescut, șeful serviciu Agenția Fiscală 6 explică situația din municipiul Constanța.

Evoluția SPIT Constanța în ultimii ani, mai ales în contextul pandemiei, personalul acestui serviciu și care sunt sediile unde oamenii pot plăti taxele și impozitele locale au fost alte teme prezente în discuția de CTnews TV.

Simona Monica Enache a precizat când vin notificările prin poștă, dar și ce bonusuri au cei care plătesc taxele și impozitele până la sfârșitul lunii martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*