CTnews TV: Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, despre ce și-a propus să realizeze în 2022

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Mihai Lupu și-a propus realizarea mai multor proiectele de infrastructură. Acestea vizează reabilitatea drumului către comuna Mihai Viteazu, dar și a celui care face legătura cu zona de sud-vest a județului (Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin). De asemenea, în timpul mandatului său, Mihai Lupu dorește crearea infrastructurii de gaze, menționând că zonele Hârșova, Ostrov, Cernavodă sunt deficitare la acest capitol.

O altă temă abordată de Mihai Lupu în cadrul emisiunii de la CTnews TV a fost cea a turismului. El a precizat că județul Constanța nu participă anul acesta fizic la Târgul de Turism al României, considerând că este mai important să creezi premisele pentru dezvoltarea infrastructurii de turism.

Președintele CJ Constanța se gândește la soluții pentru atragerea de turiști străini, o variantă luată în calcul fiind cea de acordare a unei subvenții pentru aeroportului regional, să sprijine o linie aeriană directă.

Mihai Lupu s-a referit și la relația cu Primăria Constanța. El a menționat că abordările Primăriei sunt logice și strict administrative, iar dacă erau politice s-ar fi gândit să nu supere cetățeanul.

Președintele Consiliului Județean s-a referit și la conflictul din Ucraina și a menționat cum s-au pregătit autoritățile constănțene în cazul în care vor veni refugiați din țara vecină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*