CTnews TV: Lucian Lungoci, despre alocările date de Guvern pentru primăriile din județ

Lucian Lungoci. FOTO Adrian Boioglu

Deputatul PSD de Constanța, Lucian Lungoci, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a făcut o analiză a situației politice actuale. S-a referit la alocările date de Guvern pentru primăriile din județ, care au avantajat numai primarii PNL, dar și protestele care au avut loc în ultima perioadă în mari orașe din țară.

Lucian Lungoci s-a referit și la șansele ca Guvernul USR să fie votat în această săptămână în Parlament.

Deputatul PSD nu a ocolit nici subiectele locale și a criticat modul în care primarul Vergil Chițac a tăiat fondurile pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

De asemenea, deputatul social-democrat a prezentat și proiectele din primul său an ca parlamentar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*