Concurs destinat practicanților de kitesurfing din toată țara

Kitesurfing. FOTO Pixabay.com

WEGO Kitesurfing organizează în perioada 25-26 septembrie la Zoom Beach un concurs destinat practicanților de kitesurfing din toată țara, dar și cu participarea unora dintre cei mai cunoscuți kiteri din întreaga lume: Baptiste Bourdoulous (Grecia) sau Ruben Lenten (Olanda). Aceștia se vor întrece în condiții extreme de vânt și valuri mari, prin sărituri și manevre complexe în aer.

Valoarea premiilor este de 10.000 de euro și vor fi oferite primelor 3 locuri feminin și masculin, precum și premii surpriză pentru cel mai tânăr participant sau cea mai spectaculoasă căzătură.

Marea Neagră oferă un cadru natural neprețuit pentru dezvoltarea sporturilor nautice, iar Constanța, cu poziția sa unică la mal de mare, îmbrățișează și promovează aceste activități cu entuziasm.

Primăria Constanța susține activ sportul în general, însă acordă o atenție specială sporturilor nautice, considerându-le nu doar o sursă de divertisment, ci și o parte vitală din identitatea noastră istorică, culturală și turistică” – Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*