Arhiepiscopia Tomisului a organizat un Centru de Autorecenzare Asistată pentru recensământul populației și locuințelor

Centru de Autorecenzare Asistată la Arhiepiscopia Tomisului

În incinta Centrului Eparhial Tomis (Palatul Arhiepiscopal, Str. Arhiepiscopiei, 23) s-a deschis un Centru de Autorecenzare Asistată (ARA), care vine în întâmpinarea celor ce doresc să fie asistați în procesul de autorecenzare online, din cadrul Recensământul populației și locuințelor din România, runda 2021.

Aici poate veni orice cetățean român, care dorește să apeleze la metoda autorecenzării online și care are nevoie de asistență în acest proces. Asistarea este asigurată de către recenzor Marin Georgeta. Centrul funcționează în cadrul Bibliotecii Eparhiale, până la data de 15 mai, când se încheie etapa de autorecenzare online, după următorul program:

  • luni – vineri: între orele 10.00 – 17.00;
  • sâmbătă și duminică: între orele 10.00 – 14.00.

Centru este organizat în parteneriat cu Direcția Județeană de Statistică – Constanța și Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*