O femeie de 64 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia

O femeie de 64 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia. FOTO ISU Constanța

O femeie de 64 de ani a murit vineri, 5 august, după ce s-a aruncat de pe podul rutier din Medgidia în apele Canalului Dunăre – Marea Neagră.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, apelul la numărul unic de urgenta 112 a fost primit în jurul orei 09.42 minute, iar la fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambarcațiune. În sprijin au fost trimise și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, precum și o ambarcațiune de la Căpitănia Medgidia.

„Persoana, de sex feminin, a fost extrasă din mediul acvatic și adusă la mal. Victima se afla în stop cardio respirator, iar cadrele medicale prezente la fața locului au aplicat manevrele de resuscitare”, au transmis sursele citate.

Femeia, în vârstă de 64 de ani, din Medgidia, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*