CTnews TV: Lucian Lungoci, candidat PSD Constanța pentru Camera Deputaților: ”Statul trebuie să sprijine companiile care produc în România, fie că au capital autohton sau străin”

Lucian Lungoci. FOTO CTnews.ro

Invitat în studioul Constanța News Tv, Lucian Lungoci a făcut bilanțul mandatului său de administrator special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, pe care reușit să o salveze de la un faliment iminent. Cu Lungoci la conducere, RAJDP a reușit să reabiliteze în 4 ani aproape întreaga rețea de drumuri județene de 680 de kilometri lungime.

Lungoci a menționat că din 2021 va începe etapa a doua, cea de a construi practic de la zero rețeaua secundară de 180 de kilometri de șosele din proprietatea Consiliului Județean Constanța. Aceasta rețea include, printre altele și drumul Cogealac-Grădina-Pantelimon, care va lega 2 drumuri naționale importante pentru Dobrogea.

Lucian Lungoci a discutat și despre proiectul “Replantăm Dobrogea” pe care l-a inițiat pentru modificarea celui actual de împăduriri. Proiectul nou prevede încheierea unui parteneriat între stat și proprietarii de terenuri pentru plantarea de perdele forestiere de protecție împotriva deșertificării și a înzăpezirilor.

Lungoci este președintele interimar al organizației municipale Constanța a PSD și candidează pentru un loc de deputat pe lista social-democraților de pe poziția a treia.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța
Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro
Cod mandatar financiar: 11200020

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*