CTnews TV: Primarul Vergil Chițac, primul interviu, în exclusivitate, după pandemie.  Când vor fi finalizate lucrările din Constanța

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. FOTO Liliana Boioglu
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța. FOTO Liliana Boioglu

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a acordat un interviu în exclusivitate jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Vergil Chițac s-a referit la situația din Ucraina și a remarcat generozitatea constănțenilor care au donat tone de ajutoare pentru refugiații din țara afectată de război.

El a vorbit apoi despre problemele administrației locale. S-a confruntat cu o criză sanitară fără precedent, a venit în toamna anului trecut o criză energetică, prețul gigacaloriei s-a dublat, dar la fel și subvenția acordată de Consiliul Local.

O problemă importantă pentru constănțeni este cea a lucrărilor de infrastructură, tot orașul fiind un șantier, iar primarul Vergil Chițac dă vina pe neseriozitatea firmelor care realizează aceste investiții.

Primarul Constanței s-a referit și la problema parcărilor. El susține că nu pot exista parcări pentru toate mașinile din oraș, a explicat că nu există proiecte pentru parcări pe fonduri europene, dar că împreună cu BERD identifică locuri de parcare, în zone adiacente bulevardelor, iar aceste parcări pot fi supraetajate.

Situația Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, problema spațiilor verzi și strategia de dezvoltare turistică au fost alte subiecte abordate în cadrul interviului acordat de Vergil Chițac la CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Problema e ca nu se munceste mai pe nicaieri iar cand se munceste sunt putini oameni. Verifica cineva contractori astia se vede de la o posta ca nu isi indeplinesc indatoririle. Gaura se pe Aurel Vlaicu face 6 luni, vine vara tot acolo o sa fie. Ne luati de prosti pe toti. Consumam benzina in trafic care valoreaza mai mult decat lucrarile in sine.

  2. Exista o fasie de pamant in cta unde bogatii orasului au facut blocuri si au vandut apartamente cu promisiunea ca se va asfalta. Str Opalului, Str Agatului, str Smaraldului… cat va mai trebui sa mergem prin mocirla, cate ierni si cate primaveri? Poate ne ajuta cineva, totusi suntem langa Universitate, intre 2 malluri, facem pista de biciclisti si apoi mergem la facultate, trecem de Taverna si parca ne teleportam pe Ulita Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*