CTnews TV: Liberalul Vasile Delicoti candidează pentru al patrulea mandat de primar al comunei Poarta Albă

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti. FOTO Ctnews.ro

Primar al comunei Poarta Albă, din anul 2008, Vasile Delicoti candidează pentru un nou mandat. Deși are nu mai puțin de cinci contracandidați, Vasile Delicoti mizează pe votul majorității locuitorilor din comuna constănțeană, având drept argumente proiectele de infrastructură finalizate sau pe cale de a fi implementate și care vor face din comuna Poarta Albă, nu peste mulți ani, o localitate modernă, de nivel european.

În discuția cu jurnalistul Paul Alexe, la CTnews TV, Vasile Delicoti și-a expus viziunea asupra strategiei de dezvoltare a comunei Poarta Albă, având drept principal obiectiv menținerea familiilor tinere în localitate și atragerea de noi locuitori. Totul, în condițiile în care Poarta Albă este una dintre puținele localități din România cu spor demografic pozitiv, populația comunei crescând în ultimii 12 ani cu aproximativ 1000 de locuitori.

Din postura de figură marcantă a filialei județene a PNL, Vasile Delicoti a comentat într-o manieră optimistă șansele liberalilor la alegerilor locale din 27 septembrie. În opinia sa, PNL va câștiga cel puțin 40 de primării în județul Constanța și, implicit, șefia Consiliului Județean. În ceea ce privește lupta pentru fotoliul de primar al Constanței, Vasile Delicoti regretă atitudinea filialei locale a USR, care a refuzat orice propunere de concentrare a dreptei politice pe plan local, prin susținerea unui candidat comun. Cu toate acestea, liberalul crede că Vergil Chițac, candidatul PNL la funcția de primar al Constanței, are cele mai mari șanse de a-l învinge pe actualul primar, social-democratul Decebal Făgădău.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*