CTnews TV: Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, vorbește despre cel mai important proiect pe care vrea să-l facă în localitate

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu
Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, vorbește într-o emisiune la CTnews TV despre investițiile realizate în comună și despre cel mai drag proiect pe care vrea să-l implementeze în localitate.

Astfel, Gheorghe Moldovan a trecut în revista proiectele care țin de infrastructura localității: asfaltări și modernizări de drumuri, rețeaua de apă. El a dezvăluit că are mai multe proiecte care se află într-o situația delicată din cauza lipsei fondurilor. Primăria Albești are un buget mai mic decât în anii trecuți și din acest motiv nu are bani suficienți pentru cofinanțarea diferitelor proiecte. Gheorghe Moldovan speră să găsească înțelegerea în acest sens la Consiliul Județean Constanța sau la Guvern.

De asemenea, Moldovan spune că va candida pentru un nou mandat, iar proiectul său de suflet pe care dorește să-l ducă la capăt în următorii patru ani este aducerea rețelei de gaze în comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*