CTnews TV: Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, vorbește despre cel mai important proiect pe care vrea să-l facă în localitate

Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu
Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, vorbește într-o emisiune la CTnews TV despre investițiile realizate în comună și despre cel mai drag proiect pe care vrea să-l implementeze în localitate.

Astfel, Gheorghe Moldovan a trecut în revista proiectele care țin de infrastructura localității: asfaltări și modernizări de drumuri, rețeaua de apă. El a dezvăluit că are mai multe proiecte care se află într-o situația delicată din cauza lipsei fondurilor. Primăria Albești are un buget mai mic decât în anii trecuți și din acest motiv nu are bani suficienți pentru cofinanțarea diferitelor proiecte. Gheorghe Moldovan speră să găsească înțelegerea în acest sens la Consiliul Județean Constanța sau la Guvern.

De asemenea, Moldovan spune că va candida pentru un nou mandat, iar proiectul său de suflet pe care dorește să-l ducă la capăt în următorii patru ani este aducerea rețelei de gaze în comună.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*