CTnews TV: Prefectul liberal Silviu Iulian Coșa, despre provocările alegerilor și ipostaza de posibil candidat

Silviu Coșa. FOTO Mitică Raftu

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Silviu Iulian Coșa a vorbit despre rolul prefectului în protestele fermierilor și transportatorilor, despre incidentul cu polițistul care a îndreptat arma spre un protestatar.

Prefectul a mai spus ce se întâmplă cu banii pentru strămutați, dar și de ce a început să posteze pe Facebook rețete de mâncare românească.

De asemenea, Silviu Iulian Coșa a caracterizat activitatea primarului Vergil Chițac, a președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, și a dezvăluit unde va candida la alegerile din acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*