CTnews TV: Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța: “Toți constănțenii sunt familia mea și niciun efort nu va fi prea mare pentru bunăstarea alor mei”

Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța. FOTO Paul Alexe

Votul constănțenilor, pe 27 septembrie 2020, a consfințit schimbarea mult așteptată de către locuitorii municipiului de la malul mării. După 20 de ani, în care Constanța s-a aflat sub conducerea și la discreția unui grup preocupat mai mult de propria bunăstare, constănțenii au spus Este suficient! și, cel puțin pentru următorii patru ani, Constanța va fi condusă de o coaliție a partidelor de centru-dreapta, formată din reprezentanți ai Partidului Național Liberal și ai Alianței USR-PLUS.

Manager al unei companii de crewing de succes, după ce o perioadă a navigat pe mările și oceanele lumii, Ionuț Rusu a făcut pasul către scena politică relativ recent, după ce, cum singur mărturisește, anumite experiențe proprii l-au convins că fără o implicare în viața politică și administrativă a cetății lucrurile nu se vor schimba în bine, pentru Constanța și pentru locuitorii săi. Activitatea sa în cadrul Partidului Național Liberal i-a convins pe colegii săi să-l investească cu deminitatea de viceprimar al municipiului Constanța, funcție pe care o va îndeplini în mandatul 2020-2024.

Invitat în studioul CTnews TV, Ionuț Rusu a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, despre proiectele pe care dorește să le promoveze și să le implementeze prin implicarea sa în administrația publică locală, alături de echipa primarului Vergil Chițac. Nu a fost ocolit nici subiectul fierbinte al măsurilor nepopulare, dar necesare, luate în contextul degradării situației cauzate de pandemie, precum desfășurarea procesului educațional sau reorganizarea piețelor constănțene. De asemenea, noul viceprimar ne-a dezvăluit și ce crede despre organizarea în condiții de siguranță a apropiatelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*