CTnews TV: Primarul Mariana Gâju, despre stadiul proiectelor din comună și cum se pregătește Cumpăna pentru sărbătorile de iarnă

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Ea a povestit despre cum decurge campania de vaccinare, despre faptul că în ultimele săptămâni a crescut rata incidenței în comună și îi sfătuiește pe locuitorii din Cumpăna să meargă să se vaccineze.

Mariana Gâju a prezentat și stadiul proiectelor de infrastructură din localitate, referindu-se la rețeaua de gaze și la asfaltarea drumurilor. De asemenea, ea a explicat și de ce au întârziat lucrările la Centrul de Tineret deoarece constructorul a avut probleme odată cu scumpirea materialelor de construcții.

Mariana Gâju a mai precizat de ce a fost anulată Ziua Recoltei și că intenționează să organizeze sărbătorile de iarnă, dar acest lucru depinde foarte mult de restricțiile care vor fi atunci și evoluția pandemiei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*