CTnews TV: Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă, despre avantajele transformării în oraș și proiectele pentru locuitori

Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Vasile Delicoti, primarul comunei Poarta Albă. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a vorbit despre mai multe proiecte, printre care cel legat de rețeau de gaze naturale, parcurile fotovoltaice, pistele de biciclete, asfaltările în comună.

Vasile Delicoti s-a mai referit la implicarea Primăriei în educație – extinderea școlii,  construirea unei creșe și a explicat cum a reușit reducerea taxei de salubrizare la 60 lei/an de persoană.

Delicoti s-a mai referit la referendumul pentru ca Poarta Albă să devină oraș și a spus ce va face în alegerile din acest an.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*