CTnews TV: Gheorghe Grameni candidează pentru cel de-al șaselea mandat de primar al comunei Mihai Viteazu pentru a duce la bun sfârșit proiectele pentru modernizarea localității

Gheorghe Grameni, primarul comunei Mihai Viteazu. FOTO Paul Alexe

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, a fost invitatul emisiunii CTnews TV, într-o ediție în care a vorbit despre proiectele demarate și realizate în ultimul dintre cele cinci mandate petrecute la conducerea administrației publice locale. Nu a fost ocolit nici subiectul apropiatelor alegeri locale, primarul constănțean dezvăluind și motivele care l-au determinat să candideze pentru cel de-al șaselea mandat în fruntea comunei.

În discuția cu realizatorul Paul Alexe, primarul Gheorghe Grameni a abordat subiectul “fierbinte” al începutului noului an școlar, în condițiile pandemiei, asigurându-i pe părinții și copiii din comună că au fost luate toate măsurile astfel încât orele să se desfășoare cu elevii în băncile școlii, în condiții de maximă siguranță. Despre toate acestea, în interviul realizat de Paul Alexe și Adrian Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ce bine ar fi fost daca toti primarii din tara asta ar fi fost in stare sa lege o fraza de la un capat la altul. Ar fi ajuns departe tarisoara noastra.
    Eu stiu un lucru….daca nu stiu sa fac un lucru, nu ma bag sa-l fac …..la fel ar trebui sa functioneze si treaba asta….daca nu stiu sa vorbesc corect gramatical (cat de cat) nu mai apar la televizor. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*