CTnews TV: Dorin Popescu, consilierul primarului Constanței, vrea să redeschidă apetitul constănțenilor pentru cultură

Dorin Popescu, consilier al primarului Constanței

Cadru universitar, diplomat, analist politic și expert în geopolitică, Dorin Popescu a acceptat provocarea lansată de noul primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac, acceptând să devină consilierul personal al acestuia pe probleme de relații internaționale, relații publice (mai puțin comunicarea / biroul de presă), cultură, educație și dialogul cu societatea civilă.

Despre motivele care au stat în spatele implicării sale în viața cetății, despre proiectele prin care își propune să pună un pic de roșu în obrajii palizi ai culturii tomitane, Dorin Popescu a vorbit la invitația jurnalistului Paul Alexe, în studioul Ctnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*