CTnews TV: Florin Cocargeanu, viceprimarul municipiului Constanța: “Administrația publică locală trebuie să recapete încrederea constănțenilor și să arate că se poate guverna în interesul locuitorilor municipiului”

Viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu, în studioul CTnews TV. FOTO CTnews.ro

În urma scrutinului electoral din 27 septembrie, Municipiul Constanța va fi condus de o coaliție a partidelor de centru-dreapta, formată din reprezentanți ai Partidului Național Liberal și ai Alianței USR-PLUS. Acest lucru a fost parafat în urma discuțiilor post-electorale avute de reprezentanții locali ai celor două grupări politice, pe marginea programelor de guvernare locală prezentate în campania electorală. Un prim semnal cu privire la colaborarea la nivel de Consiliu Local a fost dat la ședința de alegere a celor doi viceprimari, un loc revenind liberalului Ionuț Rusu, celălalt reprezentantului Alianței USR-PLUS, Florin Cocargeanu.

Invitat în studioul CTnews TV, Florin Cocargeanu a discutat cu jurnalistul Paul Alexe, despre implicarea sa în administrația publică locală, unde va coordona câteva servicii și direcții publice, precum Serviciul Amenajări Urbane, Serviciul Gestionare Spaţii Verzi, Compartimentul Studii și Proiecte Economice, Direcția de Autorizare a Agenților Economici, Compartimentul Gestionarea Bazei Materiale a Unităților de Învățământ Preuniversitar, dar și relația cu Asociațiile de Propietari.

La fel ca mulți dintre colegii săi de partid, Florin Cocargeanu vine din mediul privat de afaceri, fiind economist de formație, și vrea să aducă un suflu nou pe scena politică de la malul mării.  Inițial, a activat în cadrul mișcărilor civice care doreau să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă Constanța, precum lipsa spaților verzi, apoi a realizat că doar prin implicare personală în politică poate contribui la schimbare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*