CTnews TV: Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, trece în revistă proiectele implementate

Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar. FOTO Mitică Raftu / CTnews
Gheorghe Cojocaru, primarul orașului Murfatlar. FOTO Mitică Raftu / CTnews

Primarul orașului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Gheorghe Cojocaru a vorbit despre proiectele realizate sau care sunt în curs de implementare.

El a precizat câteva proiecte realizate în perioda octombrie 2020 – februarie 2024. Este vorba de extinderea rețelei de canalizare pe strada Mihai Eminescu, asfaltarea tuturor străzilor în Cartierul de Vest plus străzile Vasile Pârvan, Amurgului, Speranței,  asfaltarea drumului comunal DC 27 Murfatlar – Siminoc și reabilitarea celor două poduri, construcția unui bloc cu 16 apartamente tip ANL.

De asemenea, primarul din Murfatlar s-a mai referit și la reabilitare bloc 16 NATO – pentru locuințe sociale, reabilitarea Casei de Cultură și a Grădinii de Vară, reabilitarea parcului IAS, construcția a cinci locuri de joacă noi: PROFI, M.Kogălniceanu, Grădinița nr.1, IAS și Cartierul de Vest; modernizarea rețelelor de alimenatare cu apă pe strada Mihai Eminescu, Mihai Kogălniceanu, Alexandru Ioan Cuza, Nichita Stănescu, Calea București și Calea Dobrogei, realizarea unui sediu nou pentru Impozite și taxe locale.

De asemenea, proiectele aflate în derulare sunt înființare rețea de alimentare cu gaze naturale, reabilitarea Școlii din Siminoc și înființare rețea de alimentare cu apă și canalizare în cartierul nou dinspre Poarta Albă.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*