CTnews TV: Andi Chirilov, președinte ANAT Sud-Est, vorbește despre cum ar putea crește turismul în Constanța

Președintele ANAT Sud-Est, Andi Chirilov. FOTO Adrian Boioglu

Președintele ANAT Sud-Est, Andi Chirilov, vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre turismul local. El arată care sunt atracțiile din punct de vedere turistic din Mamaia și din Constanța și prezintă cum ar putea crește turismul din municipiu, nu doar cel din stațiune.

În emisiunea realizată de jurnalistul Adrian Boioglu, Andi Chirilov discută și despre întrunirea primului Comandament Litoral, coordonat de Primăria Constanța și care au fost temele abordate în cadrul acestuia. De asemenea, el explică diferența dintre modul de lucru al ultimilor trei edili ai Constanța: Radu Mazăre, Decebal Făgădău și Vergil Chițac.

Totodată, Andi Chirilov mai vorbește în emisiunea de la CTnews TV despre litoralul românesc vs litoralul bulgăresc și despre turismul în perioada COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*