CTnews TV: Victor Maxim, Președintele Asociației “Descoperă Constanța”: “Primăria trebuie să investească mai mult în evenimente puține, dar spectaculoase”

Victor Maxim, președintele Asociației "Descoperă Constanța". FOTO Mitică Raftu / CTnews
Victor Maxim, președintele Asociației "Descoperă Constanța". FOTO Mitică Raftu / CTnews

Victor Maxim, Președintele Asociației “Descoperă Constanța”, a fost invitatul jurnalitului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Victor Maxim a explicat cum pot fi atrași bani din surse private pentru investiții în cultură și cum poate supraviețui un hub cultural și de educație în Constanța. De asemenea, el a povestit și ce fel de evenimente au loc la Tomis Hub și Biblioteca Colorată.

Victor Maxim a mai spus care sunt părțile care se pot implica în infrastructura culturală din oraș și din județ și cum sunt evenimentele din Constanța, finanțate de Primărie și Consiliu Județean.

Președintele Asociației “Descoperă Constanța” a menționat cum se poate face un calendar al evenimentelor din următorul an, cum a salvat de la ruină Grădina Tomis și a mai vorbit despre lucrările de pe strada Ștefan cel Mare.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*