Angajări la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Jandarmii asigură liniștea și ordinea publică la evenimente. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa organizează concursuri pentru ocuparea a unsprezece posturi de execuţie vacante de subofițer, prin încadrare directă sau rechemare în activitate.

Este vorba de:

  • 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic
  • 1 post subofițer magaziner principal la Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar Protecția Mediului din cadrul Serviciului Logistic
  • 1 post subofițer administrativ principal, la Compartimentul Marketing și Achiziții;
  • 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Auto din cadrul Serviciului Logistic
  • 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Comunicații din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației
  • 1 post subofițer tehnic principal la Compartimentul Tehnologia Informației din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației
  • 2 posturi de subofițer administrativ principal la Serviciul Financiar
  • 1 post de subofițer casier principal la Serviciul Financiar
  • 1 post subofițer administrativ principal la Compartimentul Intendență din cadrul Serviciului Logistic
  • 1 post subofițer administrativ principal la Compartimentul Popota de Unitate din cadrul Serviciului Logistic

Cererile de înscriere la concursuri și celelalte documente solicitate se depun online până la data de 15.10.2021 (inclusiv), ora 16.00, iar documentele constitutive ale dosarului de recrutare se depun online, până la data de 20.10.2021 (inclusiv), ora 16.00, conform precizărilor din anunțurile de concurs postate pe site-ul www.jandarmeriaconstanta.ro.

Probele de concurs vor avea loc în data de 06.11.2021.

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969, int. 24537/24538 în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00 sau prin consultarea anunțurilor publicate pe site-ul instituției, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secțiunea Carieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*