O nouă promoție de agenți de poliție, la început de drum în IPJ Constanța

O nouă promoție de agenți de poliție, la început de drum în Constanța. FOTO: IPJ Constanța

Astăzi, 81 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție și-au început cariera de polițist în județul Constanța.

Astfel, corpul agenților de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a mărit cu 67 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și ai Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, promoția octombrie 2022, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute și de specializarea urmată în școlile de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului. Drept urmare, agenții de poliție urmează să-și desfășoare activitatea în structurile de ordine publică (53), investigații criminale (9), rutieră (4) și criminalistică (1), în cadrul structurilor și subunităților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Totodată, 14 agenți de poliție au fost repartizați în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța,

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor experimentați și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*