CTnews TV: Elena Frîncu, membru de onoare al COSR, despre decăderea sportului constănțean: “Tot ce a fost devine irelevant! Echipa nu mai e aceeași, condițiile nu mai sunt aceleași, banii nu mai sunt aceiași, iar vinovați suntem toți”

Elena Frîncu

Există multe superlative care pot defini atât cariera sportivă, cât și cea dedicată administrației și managementului sportiv pentru Elena Frîncu. Vicecampioană mondială cu echipa națională feminină de handbal (1973), a condus sportul constănțean timp de 22 de ani (1990-2012), din postura de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. O perioadă în care, indiferent de regimul politic aflat la putere, sportul constănțean a primit susținere, iar acest lucru este oglindit în rezultatele sportivilor constănțeni, reflectate în numeroase titluri olimpice, mondiale și europene, dar și în numeroase titluri naționale și onorabile participări în competițiile continentale pentru echipele de handbal și volei ale Constanței.

Membru de onoare, pe viață, al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, fiind prima personalitate din România care a fost onorată cu cea mai înaltă distincție olimpică, Colanul de Aur, nu pentru rezultate sportive, ci pentru rezultate în management sportiv, Elena Frîncu a fost invitata jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*