CTnews TV: Deputatul USR Stelian Ion, despre viitoarea majoritate în Consiliul Local Municipal Constanța  

Stelian Ion este candidatul USR la Primăria Constanța. FOTO Facebook
Deputatul USR Stelian Ion. FOTO Facebook

Deputatul Uniunii Salvați România Stelian Ion a fost invitatul jurnalistului Victor Radu în cadrul emisiunii de la CTnews TV și a vorbit despre viitoarea majoritate între PNL și USR din Consiliul Local Municipal Constanța. El a amintit de faptul că s-au purtat discuții între cele două părți, au fost identificate multe puncte comune și cel mai probabil va fi încheiat un acord scris între PNL și USR.  Stelian Ion a menționat că printre proiectele comune ale celor două formațiuni politice se află realizarea a două parcuri mari, unul în cartierul Faleză Nord, iar altul în zona Inel II. De asemenea, deputatul USR crede că trebuie regândită abordarea Primăriei Constanța pentru accesarea de fonduri europene.

Stelian Ion a mai anunțat că va candida pentru un nou mandat de deputat, iar peste patru ani nu exclude să intre din nou în cursa pentru Primăria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*