CTnews TV: Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, prezintă proiectele de infrastructură și pentru educație

Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Dorinela Irimia a prezentat proiectele pe care le are pentru educație și anume sală de sport, dar și panouri fotovoltaice pentru școli, primărie și biserici. De asemenea, va realiza un cămin cultural nou în Dulgheru, proiectul fiind în prezent în stadiul de predare amplasament și în curând va începe execuția lucrărilor. Dorinela Irimia a menționat că la Saraiu va fi ridicată o creșă.

Totodată, la Dulgheru va fi construită și o sală de educație fizică școlară.

Primarul din Saraiu a prezentat și alte proiecte. Este vorba de realizarea unui canal de intercepție ape pluviale Saraiu, asfaltarea unor străzi din Saraiu, construirea unor case mortuare la Dulgheru și Saraiu, sistematizarea trotuarelor în cele două localități, instalarea de camere de supraveghere în Dulgheru și Saraiu, dotarea primăriei cu calculatoare și două stații de încărcare pentru mașini electrice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*