Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța, acuză administrația publică locală de jefuirea patrimoniului public: “O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac – al doilea în mai puțin de două luni!”

Terenul din Faleză Nord care ar urma să fie vândut. FOTO USR Constanța

Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Constanța, acuză administrația publică locală de jefuirea patrimoniului public și susține că o nouă bucată din faleza orașului este un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Vergil Chițac, al doilea în mai puțin de două luni.

“Pe ultima sută de metri, la Constanța se trage tare pentru jefuirea patrimoniului public. O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac – al doilea în mai puțin de două luni!  Pentru ședința de Consiliu Local din această săptămână, Vergil Chițac a pregătit o bucată din faleză pentru patronul firmei care se lăuda că va finaliza lucrările din zona Centrală a orașului (Ștefan cel Mare, Cuza Vodă) până la 31 decembrie 2023”, a declarat Stelian Ion.

El a spus că este vorba despre fostul angajat la Confort Urban, un condamnat penal care, după dezastrul actual de pe Cuza Vodă și lucrările întârziate, a făcut o solicitare de cumpărare a unui teren în suprafață de 1.695 mp pe faleză. Stelian Ion a afirmat că Vergil Chițac s-a conformat, a făcut primul pas și a depus un proiect de hotărâre pentru trecerea terenului în domeniul privat al Primăriei.

“Sunt unele proiecte de vânzare a unor terenuri din Constanța și Mamaia ce trebuie scoase de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local.

În primarul Vergil Chițac nu mai poți avea încredere, mai ales după ce a vândut bucăți de plajă prietenilor lui din PSD sau a dat autorizație pentru construcții de piscine pe mii de metri pătrați plajă.

Este important ca orice proiect de vânzare a unor terenuri din Constanța și Mamaia să fie atent verificat. Riscul ca Vergil Chițac, împreună cu PNL și PSD, să dea tunuri imobiliare crește în această perioadă, înainte de alegeri.

Îi cerem oficial lui Chițac să renunțe la proiectele dubioase de vânzare de terenuri și să le scoată de pe ordinea de zi.” – Stelian Ion.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*