CTnews TV Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța, despre rolul de “câine” de pază al bunului mers în administrația locală

Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

El a vorbit despre prețul gigacaloriei care în această iarnă va rămâne același pentru constănțeni și anume 250 de lei deși consilierii locali au votat mărirea acestuia la 1034 de lei, diferența urmând să fie subvenționată de către Primărie. De asemenea, Dumitru Caragheorghe a prezentat și câteva soluții despre cum poate fi modernizat sistemul de termoficare din municipiul Constanța.

Liderul USR Constanța s-a mai referit și la “luptele” consilierilor USR cu echipa primarului Vergil Chițac, dar și la proiectele pe care partidul pe care îl conduce le propune pentru dezvoltarea municipiului Constanța.

Un alt subiect sensibil pentru constănțeni, cel al parcărilor, a fost atins în emisiunea de la CTnews.

De asemenea, în calitate de lider al organizației județele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe s-a referit și la referendumul de la Agigea pentru demiterea primarului Cristian Cîrjaliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*