CTnews TV: Deputatul PSD George Vișan crede că ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale a fost rezultatul unui vot negativ pe o comunicare agresivă

George Gabriel Vișan, deputat PSD de Constanța. FOTO Adrian Boioglu
George Gabriel Vișan, deputat PSD de Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Deputatul Partidului Social Democrat George Vișan a făcut o analiză a situației politice la zi la emisiunea de la CTnews TV. El crede că rezultatul alegerilor locale, care a dus la înfrângerea PSD în județul și în municipiul Constanța a reprezentat influența unui vot negativ pe o comunicare agresivă și nu a fost vorba de o alegere de încredere pe proiectele candidaților.

George Vișan s-a referit și la problemele cauzate de pandemie și consideră că în fiecare zi Guvernul Orban își dă testul de incompetență în gestionarea crizei Covid-19, neavând niciun plan de acțiune concret în acest sens.

George Vișan a abordat în cadrul emisiunii de la CTnews TV și perioada petrecută în Camera Deputaților, precizând că a avut peste 90 de inițiative legislative în mandatul 2016-2020, iar dintre acestea o treime au devenit legi. De asemenea, deputatul PSD de Constanța a lucrat la programul de guvernare al social-democraților care a fost prezentat de fostul premier și de actualul prim-vicepreședinte al partidului – Sorin Grindeanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*