CTnews TV: Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea PSD Constanța

Cristina Dumitrache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea organizației județene a PSD Constanța și a prezentat în cadrul emisiunii de la CTnews TV câteva din inițiativele sale legislative.

Cristina Dumitrache a afirmat că se consideră mai mult un parlamentar al faptelor și nu al vorbelor,  precizând că a participat la peste 70 de proiecte legislative. Unul dintre cele mai mediatizate proiecte a fost legea Victoria, pentru legalizarea canabisului pentru uz medical, folosit pentru alinarea suferințelor crunte ale pacienților cu boli terminale. De asemenea, o altă inițiativă a fost legea pentru investigații gratuite de screening oferite pentru pacienții asigurați.

Cristina Dumitrache este membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților și se află la al treilea mandat de parlamentar.

Cristina Dumitrache a studiat în Marea Britanie, dar a decis ca familia sa să o întemeieze în România. Ea a devenit parlamentar la 25 de ani, iar pentru alegerile din 6 decembrie se află pe poziția a 2-a pe lista PSD Constanța pentru Camera Deputaților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*