CTnews TV: Costel Armășescu, primarul din Pantelimon – de la investiții în comună, la istorie și cultură locală

Costel Armășescu, primarul din Pantelimon. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, primarul a vorbit despre festivalul de reconstituiri istorice Ulmetum, cum a fost primită această idee și că își dorește ca acest evenimente să fie unul anul.

De asemenea, Costel Armășescu a prezentat informații și despre renovarea dispensarului.

Au fost atinse și alte subiecte, cum ar fi proiectele din PNRR și stadiul lor. Este vorba despre renovarea sediului primăriei, camere de supraveghere, centru de colectare a deșeurilor, mobilier pentru școli, reabilitarea instituțiilor de învățământ.

Totodată, primarul mai are în plan asfaltarea de străzi, realizarea de locuri de joacă și de parcuri.

Costel Armășescu a mai anunțat și dacă va mai candida la alegerile de anul viitor.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*