Acțiunea Blocada în municipiul Constanța. Au fost legitimate peste 300 de persoane și verificate 200 de vehicule

Acțiunea Blocada în municipiul Constanța. FOTO IPJ Constanța

La data de 10 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța  au desfășurat activități în cadrul acțiunii Blocada.

Acțiunea s-a derulat în sistem integrat cu jandarmii și a avut drept scop menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Astfel, au fost legitimate peste 300 de persoane, au fost verificate aproximativ 200 de vehicule și 30 de locații publice, printre care baruri, săli de jocuri de noroc, parcuri și piețe.

În cadrul activităților desfășurate, 138 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 3 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, precum și pentru alte abateri de la dispozițiile legale.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 42.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*