CTnews TV: Candidatul PSD pentru Primăria Eforie, Virginia Uzun: “Eforie trebuie să redevină Orașul Florilor, un oraș modern, prietenos cu locuitorii săi și atractiv pentru turiști”

Virginia Uzun, candidatul PSD la Primăria Eforie

Prezentă în studioul CTnews TV, Virginia Uzun, candidatul Partidului Social Democrat la fotoliul de primar al orașului Eforie, a vorbit despre viziunea sa cu privire la viitorul orașului dintre mare și lacul Techirghiol.

În discuția purtată cu jurnalistul Paul Alexe, Virginia Uzun (46 ani) a explicat cum experiența căpătată în cei 18 ani în care a condus SPIT Constanța o va ajuta să facă din aparatul public administrativ al orașului Eforie unul mai eficient, cu respect pentru cheltuirea banului public și pentru plătitorii de taxe. Conștientă de faptul că oamenii reprezintă principalul capital al unei comunități, Virginia Uzun dorește să pună în practică mai multe proiecte prin care să-i încurajeze pe cei plecați în căutarea unui trai mai bun să revină acasă, unde să aibă condiții de a investi și de a aduce plus-valoare comunității în care trăiesc.

Candidatul PSD are în vedere o strategie de dezvoltare echilibrată pentru cele două entități care alcătuiesc orașul, Eforie Nord și Eforie Sud, astfel încât locuitorii ambelor localități să trăiască într-un oraș sigur, primitor, modern și atractiv. Un oraș european. Conform acesteia, atragerea fondurilor europene și investițile în turismul local reprezintă singura cale de urmat pentru a avea garanția unui viitor mai bun pentru locuitorii orașului Eforie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*