CTnews TV: Psihologul Elena Stambuli: ”Există viață după divorț. Trebuie să ne alegem parteneri cu care avem viziuni comune”

Psihologul Elena Stambuli. FOTO CTnews.ro

Numărul românilor care divorțează aproape că s-a dublat în ultimii 30 de ani în România. Rata divorțurilor a ajuns la 30 la sută – arată datele Institutului Național de Statistică. Iar după doi ani de pandemie, cifrele sunt și mai sumbre. Statisticile arată că multe cupluri au ajuns la separare, după ce au fost nevoite să petreacă timp împreună.

Aflată în studioul CTnews TV, psihologul Elena Stambuli a explicat de ce atât de multe cupluri s-au separat, în ultima perioadă. Graba în alegerea unui partener dar și anxietatea cauzată de boală au stat la baza multor despărțiri. Psihologul a punctat maniera în care ar trebui să le explicăm copiilor un divorț dar și ce trebuie să facem pentru a depăși mai ușor trauma. La final, a oferit sfaturi pentru a avea relații sănătoase cu parteneri potriviți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*