CT BUS anunță modificări în programul și traseele de transport începând cu data de 1 iunie

Linia CiTy Tour. FOTO: CT BUS

CT BUS anunță că, începând de joi, 01 iunie, programul și traseele de transport vor suferi modificări și sfătuiește călătorii să fie la curent cu noile reglementări pentru a evita inconveniențele în deplasările lor.

Astfel, în ceea ce privește autobuzele liniilor 5-40 și 14, schimbarea majoră constă în faptul că acestea nu vor mai efectua virajul la stânga de la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, pe sensul de deplasare către stațiunea Mamaia. În schimb, autobuzele vor continua pe bulevardul Mamaia până la primul sens giratoriu (Aqua Magic), unde vor întoarce și își vor continua traseul normal. Această modificare va permite călătorilor să oprească și în stația „Aqua Magic”, oferindu-le mai multe opțiuni pentru călătorii și destinații.

De asemenea, în perioada 1 – 5 iunie, toate liniile de autobuz vor circula conform programului de weekend, între orele 05.45 și 23.00. Această ajustare temporară a programului vine în contextul unor evenimente speciale sau a unor cereri de transport mai scăzute în această perioadă.

Pentru cei interesați de o experiență turistică în Constanța, linia turistică CiTy TOUR își va relua activitatea începând cu aceeași dată. Aceasta va fi deservită de patru autobuze etajate, între orele 10.00 și 18.00, cu o frecvență de 30 de minute. Călătorii pot achiziționa bilete la prețul de șase lei pentru o călătorie sau 10 lei pentru un bilet „hop-on/ hop-off”. Biletele vor fi disponibile doar în mijlocul de transport sau prin aplicația 24Pay.

În ceea ce privește programul de funcționare al tonetelor CT BUS, anumite ajustări vor fi efectuate pentru data de 1 iunie. Astfel, tonetele din locațiile Tomis III, Magazinul Tomis, Eliberării și Piața CET vor funcționa în intervalul orar 07.00 – 19.00. Tonetele de la Gară 40/ 43 vor avea program de la 06.00 până la 21.00. Restul tonetelor vor fi închise în această zi. Totodată, este important de menționat că pe data de 4 iunie, tonetele de la locațiile menționate anterior vor funcționa între orele 07.00 și 13.00, în timp ce tonetele de la Gară 40/ 43 vor fi deschise între 06.00 și 21.00. Restul tonetelor vor fi închise în această zi. În ziua de 5 iunie, tonetele de la Tomis III, Magazinul Tomis, Eliberării și Piața CET vor funcționa între orele 07.00 și 19.00, iar tonetele de la Gară 40/ 43 vor avea program între 06.00 și 21.00. Restul tonetelor vor fi închise în această zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*