FOTO VIDEO FC Farul vrea să întrerupă seria de invincibilitate internă a campioanei CFR Cluj

Gheorghe Hagi. FOTO Paul Alexe

Într-o conferință de presă susținută vineri, Gheorghe Hagi, directorul tehnic al FC Farul Constanța a prefațat meciul contra campioanei CFR Cluj, programat sâmbătă, 19 martie, de la ora 20:30, la Ovidiu.

„Trei puncte importante pentru noi, un meci acasă, unde întâlnim un adversar puternic, experimentat, pragmatic”, a punctat Gheorghe Hagi.

Managerul echipei constănțene n-a uitat ultima dispută dintre cele două echipe, de la Constanța, meci controlat de la un capăt la celălalt de către marinari, dar câștigat de către clujeni (0-2).

”E clar că au mai multă experiență decât noi, știm că am făcut un meci foarte bun, anul trecut, cu ei, chiar dacă l-am pierdut, dar a fost poate cel mai bun meci din acest campionat. Din păcate, atunci am ratat foarte mult, a recunoscut și Dan Petrescu…”, a rememorat Hagi.

Pentru disputa de sâmbătă, care contează pentru runda a doua din cadrul play-off-ului Ligii I, antrenorul constănțean consideră că elevii săi trebuie să fie mai inspirați în atac și fără de greșeală în apărare.

”Sper și de această dată să repetăm evoluția din ultimul meci, să fim mai inspirați, poate mai norocoși, și să marcăm. Știm că trebuie să ne apărăm foarte bine, nu avem voie să greșim, pentru că adversarul este experimentat, pragmatic, cum am spus, cu jucători valoroși. Spirituyl nostru este acela de a ataca foarte bine și de a ne apăra, pentru că la toate meciurile din play-off trebuie să facem bine ambele faze ale jocului. Sunt meciuri tari, meciuri bune, teste foarte importante pentru noi, pentru a crește, pentru a deveni mai buni”, a mai spus Gheorghe Hagi.

În fața reprezentanților media, s-au aflat și doi dintre tinerii internaționali ai echipei de la malul mării, portarul Marian Aioani și mijlocașul Constantin Grameni, ambii sperând ca Farul să facă un meci bun, la capătul căruia să pună punct seriei de 19 meciuri fără înfrângere a clujenilor, în prima ligă.

”Meci greu, jucăm împotriva campioanei, dar ne dorim să câștigăm și vom aborda meciul la victorie, așa cum abordăm toate meciurile”, a spus Grameni, în același registru fiind și colegul său. ”Ne așteaptă o partidă dificilă, contra campioanei. În cele două meciuri directe din acest sezon, ne-au învins, dar meciul de mâine îl abordăm la victorie și vom da totul pe teren pentru a câștiga cele trei puncte”, a declarat Aioani.

Exceptându-i pe Gabriel Iancu (accidentat) și Damien Dussaut (suspendat, după cartonașul roșu primit etapa trecută, contra FCSB), Gheorghe Hagi are la dispoziție întreg loctul de jucători.

Constănțenii își doresc o prezență cât mai consistentă din partea propriilor suporteri, încurajările acestora putând reprezenta un atu important în lupta contra campioanei.

”Avem nevoie de susținerea lor, să fie cât mai aproape de noi, așa cum au făcut-o pe parcursul acestui sezon”, a mai spus portarul Farului.

Prețul biletelor pentru acesta partidă este următorul: tribuna 0 – 100 de lei, tribuna 1 – 70 de lei, tribuna 2 – 50 de lei, peluze – 30 de lei. Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul www.bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio & Relay și Poșta Română. În ziua jocului, casele de bilete se vor deschide la ora 18:30.

Înaintea disputei de la Ovidiu, CFR Cluj conduce detașat în clasamentul play-off-ului Ligii I, cu 41 de puncte, campioana fiind urmată de FCSB (34p) și Universitatea Craiova (30p). FC Farul are 24 de puncte, fiind la egalitate cu echipele ce completează play-off-ul Ligii I, FC Voluntari și FC Argeș Pitești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*